Selecteer een pagina

BALANCE LINE

COSMETICA MET DIEP REINIGENDE EN TALGREGULERENDE WERKING DIE DE ONZUIVERHEDEN VAN DE HUID DOET VERDWIJNEN

Sterk ontstekingsremmend en kalmerend. Geschikt voor de behandeling van vette huiden en de eerste tekenen van acne.

BALANCE CLEANSING MOUSSE

Reinigende mousse met sterk werkende talg regulerende stoffen. Hydrateert en normaliseert de huid, verwijdert make up, onzuiverheden en overtollig vet zonder de huid te irriteren. Matterende werking.

BALANCING LOTION
NORMALISERENDE LOTION

Adstringerende lotion met een matterend effect voor de gecombineerde en vette huid. Licht exfoliërende en hoornlaag verwekende werking. De huid wordt fijner, zijdeachtig en fluweelzacht.

HYDRO BALANCE
HYDRATERENDE GEL CREME

Normaliserende crème. Vermindert overtollig vet en matteert bij gemengde en/of vette huiden, waarbij het vochtgehalte wordt behouden. Antiseptisch en ontstekingsremmend. Een frisse gel crème.

BALANCING PURE MASK
REINIGEND MASKER

Zuiverend gezichtsmasker met anti-microbiotische en ontstekingsremmende werking. Werkt op de belangrijkste tekenen van de vette huid. Voor een zachte, zijdeachtige, niet glimmende huid, vrij van verstopte poriën en comedonen.

PURE REGULATOR
SERUM GEL

De synergie tussen de werkstoffen en de in ciclodextrinen ingekapselde Tea Tree olie produceert een huid herstellende, antiseptische, ontstekingsremmende en anti-seborroe werking. Vermindert de tekenen van een vette huid.