Selecteer een pagina

BECLARITY

HET BELANG VAN VERDWIJNING

De blekende lijn oor de huid met hyperpigmentatie en plaatselijke verkleuringen. De producten werken direct op de oorzaak van het melanogenese proces. Aan de ene kant controleert deze blekende lijn de productie en synthese van melanine bij de oorsprong door de activiteit van de tyrosinase enzymen te remmen. Daarbij wordt het ontbreken van uniformiteit van de huidteint gecorrigeerd door de hoeveelheid en intensiteit van het pigment te verminderen tijdens het transport ervan naar de opperhuid. BECLARITY zorgt voor herstel van de gewenste helderheid van de huid en bevrijdt deze van imperfecties.

CLARIFYING CLEANSER

Reinigende emulsie met verhelderende werking. Helpt de opeenhoping van onzuiverheden te verwijderen. Geeft een uniforme tonus voor een homogene uitstraling. Verzacht pigment verschuivingen en herstelt de helderheid van de huid.

BLEMISH CONTROLLER CREAM SPF30

Verblekende gezichtscrème die werkt op de non-uniformiteit van de huid. Tyrosinase remmend. Controleert de zichtbaarheid van donkere plekjes en geeft de huid haar helderheid terug zodat deze gaat stralen. Met SPF 30.

BLEMISH CONTROLLER CREAM SPF50

Verblekende gezichtscrème met Arbutine, dat het enzym tyrosinase blokkeert. Verhelderend en pigmentvlekken worden minder zichtbaar. Beschermt sterk tegen schadelijke invloeden van de zon. Met hoge zonbescherming SPF 50.

BLEMISH CORRECTOR SERUM

Depigmenterend gezichtsserum dat een diepe werking heeft op de diverse oorzaken van hyperpigmentatie. Corrigeert de productie van melanine, zodat donkere plekjes minder zichtbaar worden.

DARK SPOT ERASER

Serum voor applicatie direct op de pigmentvlekken.

DARK SPOT CORRECTING HAND CREAM SPF30

Speciale formule om pigmentvlekken te corrigeren: bestaande vlekken worden lichter, nieuwe vlekken worden voorkomen. Snelle opname. Met hoge zonbescherming.