Selecteer een pagina

CELL C LINE

ZUURSTOFBEHANDELING MET STAMCELLEN EN VITAMINE C DIE EFFECTIEF DE VEROUDERING VAN DE HUID TEGENGAAT

De stamcellen begunstigen de juiste werking van het metabolisme van de weefsels en houden deze in goede staat. In combinatie met het antioxidant effect van Vitamine C, begunstigen deze de natuurlijk regeneratieve eigenschappen van de huid, zodat op effectieve manier het ontstaan van rimpels, verslapping, imperfecties en vlekken wordt voorkomen. Het intens werkende regenererende effect zorgt voor een meer zijde- en fluweelachtige huid, waarbij de rimpels verzacht worden.

CELL C CLEANNING MOUSSE
REINIGENDE, HYDRATERENDE MOUSSE

Reinigende gezichtsmousse met extract van zoete sinaasappels en Babassu olie voor droge en normale huid. Reinigt de huid grondig met behoud van een optimale vochtbalans. Behoudt de natuurlijke balans van de huid en geeft een zachte en zijdeachtig gevoel.

CELL RENEWAL
MULTI-ZUREN CELVERNIEUWER

Mix van alpha-hydroxyzuren: Glycolzuur, melkzuur, amandelzuur, wijsteenzuur en citroenzuur. Verbetert de huid in al zijn aspecten, waarbij de (mimische) rimpels minder zichtbaar worden. Begunstigt de juiste afvoer van de talgklier, zodat geen comedonen of opeenhoping van talg worden gevormd. Verhelderend effect.

LIGHT & LIFTING
SERUM GEL

Gezichtsserum dat de mimische rimpels vermindert. Egaliseert en verheldert de huidtonus, waarbij tegelijkertijd de collageensynthese wordt verbeterd, voor een algehele verjonging van het gelaat.

HYDRO C
ANTIOXIDANT EN PREVENTIEF

Hydraterende crème met antioxidant en preventieve werking tegen veroudering. Helpt de zonbeschadigde en milieu-vervuilde huid te herstellen. Helpt de huid de werking tegen vrije radicalen te versterken. Zeer geschikt voor de huid van de man. Voor een rokershuid en huiden met symptomen van andere vervuilers.

CELL C ANTIAGE
HYDRATEREND EN VOEDEND

Anti-age crème die het verouderingsproces vertraagt en de regeneratie van de huidweefselcellen stimuleert. Herstelt de huid van effecten van het milieu, voornamelijk die van de vervuiling en UV straling. De stamcellen in combinatie met het antioxidant effect van Vitamine C begunstigen deze de natuurlijk regeneratieve eigenschappen van de huid, zodat op effectieve manier het ontstaan van rimpels, verslapping, imperfecties en vlekken wordt voorkomen.

CELL C RENEWAL
AHA + REVITALIZERENDE VITAMINE C

Intens vernieuwend effect dat de huid er zijde- en fluweelachtig uit laat zien. De (mimische) rimpels worden gereduceerd, waarbij het een licht verhelderende werking op de huidtonus geeft.

CELL C MASK
ANTIOXIDANT, RESTRUCTUREREND

Alginaat gezichtsmasker rijk aan vitamine C, speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering tegen te gaan, de elasticiteit en de vochtbalans van de huid te behouden. Rijk aan Acerola (fruit met 30 keer meer vitamine C dan de sinaasappel), is het in staat om de vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor cel veroudering, te neutraliseren. Het masker werkt restructurerend, stimuleert de synthese van de collageenvezels, brengt de elasticiteit en stevigheid van de huid terug en egaliseert de huidtonus.