Selecteer een pagina

CELL LINE

VERMINDERT DE ACHTERUITGANG VAN DNA EN DE CELKERNEN EN BEVORDERT DE LEVENSDUUR VAN DE CELLEN.

Cell Line is de cosmetische oplossing die de achteruitgang van het DNA in de celkern vertraagt, de levensduur bevordert en de levensvatbaarheid van de cellen verhoogt. Dit proces garandeert de correcte biosynthese van type I collageen, waardoor de huid en elasticiteit aan de dermis wordt gegeven.

CELL VITALITY
ANTI-AGE CREME

Revitaliserende, voedende crème die de cel activiteit stimuleert. Met krachtige antioxidanten en Sirtuin (SIRT: eiwitten die belangrijke biologische werking hebben)-stimulans, het zogenaamde “levenslange gen”. Vermindert veroudering en gezichtslijnen. Is crème-achtig en voedend, rijk aan plantaardige bestanddelen.

CELL EYES
OOGCONTOUR ANTI-AGE

Werkt snel tegen donkere kringen. Het drainerende effect van Eyeseril vermindert donkere kringen in slechts 15 dagen. CELL EYES verhoogt de elasticiteit en de zachtheid van de huid. Het drainerende effect van Eyeseril vermindert donkere kringen in slechts 15 dagen. CELL EYES verhoogt de elasticiteit en de zachtheid van de huid.
Het bevat Resveratrol, een actief ingrediënt dat de achteruitgang van DNA in huidcellen vermindert. Voorkomt veroudering en helpt bij het verzachten van kleine rimpels. Geschikt voor verzorging van het gebied rondom de lippen.

CELL ACTIVATOR
VOEDEND ANTI-AGE SERUM

Voedend serum met resveratrol, een actief ingrediënt, dat de verslechtering van DNA in de nucleus van de cellen tegengaat. Krachtig antioxidant en in staat om de Sirtuins (eiwit dat de werking versterkt waardoor veroudering tegengegaan wordt) te stimuleren. Voorkomt veroudering en gezichtsrimpels. Serum met verstrakkend effect.