Selecteer een pagina

GLACIAR LINE

STERKE HYDRATATIE MET GLETSJER WATER

Vochtherstellende producten die de zelf hydraterende eigenschappen van de huid stimuleren en herstellen. Transepidermaal vochtverlies wordt voorkomen door het herstel van de lipide barrière.

GLACIAR CLEANSING MILK
REINIGENDE MILK

Reinigingsmilk voor droge en normale huid. Geschikt voor de gevoelige huid.
Hydraterende emulsie, met crèmig en fris gevoel.

GLACIAR SOFT LOTION
LOTION

Zachte hydraterende lotion. Stimuleert, verfrist en zuivert de huid. Geschikt voor de gevoelige huid.

TWO PHASES
OOG MAKE UP REMOVER

Vochtherstellende make-up remover voor alle soorten make-up. De combinatie van oliën en siliconen geeft TWO PHASES een krachtige werking. Verzachtend, tonifiërend, anti-rimpel en beschermend.

SHELL PEELING
EXFOLIANT

Professionele, mechanische peeling lotion met abrikozen. De exfoliërende eigenschappen verwijderen dode cellen en reinigen daarbij de huid diep. Irriteert de huid niet.

GLACIAR MASK
GEZICHTSMASKER

Hydraterend gezichtsmasker geformuleerd met een combinatie van plantenextracten: smeerwortel, distelwortel, zoethout en allantoïne. Kalmerend, verzachtend, anti-irritatie en zuiverend.

GLACIAR HYDRATION
HYDRATERENDE GEL CREME

Vochtregulerende crème met liposomaal gletsjerwater, dat de regeneratie van het zelf hydraterende mechanisme van de huid stimuleert. Verzacht, hydrateert, stimuleert, geeft comfort gedurende 24 uur.

GLACIAR+ HYDRATION
HYDRATERENDE GEL CREME

Sterk voedende gezichtscrème voor droge en zeer droge huiden. Verbetert de zachtheid, de vochtbalans en flexibiliteit van de huid. Hydrateert gedurende 24 uur. Beschermt de huidcellen tegen stress invloeden.

HYDRO-REPAIRER
HYDRATEREND SERUM

Hydraterend en verstevigend gezichtsserum met liposomaal gletsjerwater en hyaluronzuur. Stimuleert en herstelt de regeneratie van het zelf hydraterende mechanisme van de huid.

HYDRALURONIC
SERUM GEL

Herstelt het vochtgehalte van de diverse lagen van de huid. Maakt de huid voller waarbij de diepte van rimpels direct zichtbaar wordt verminderd.

HAND HYDRATION
HANDCREME

Herstellende handcrème voor dagelijkse verzorging. De bioactieve samenstelling van natuurlijke oorsprong zorgt voor optimale bescherming om de tekenen van zon en veroudering te voorkomen en te behandelen.