Selecteer een pagina

GLOBAL SVELT

PRODUCTEN VOOR VERZORGING VAN HET LICHAAM, GEBASEERD OP DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Met de nieuwste generatie actieve werkstoffen en essentiële oliën. Werken vet reducerend, tegen cellulitis, voorkomen huidaandoeningen en vaatproblemen. Herstelt de tonus en natuurlijke elasticiteit van de huid. Goed te combineren met SHOCK BODY SERUM van My[B]CODE.

BODY PEEL WITH RHIOLITE
STERK EXFOLIËRENDE WERKING

Lichaams-exfoliant met Rhiolite, vulkanische rots met lage dichtheid, met een sterk schurende kracht die een optimale exfoliatie teweeg brengt. Regenereert en verzacht de huid, terwijl de hydrolipide laag behouden blijft. Het bevat papayaslim, actief als lipolytische werkstof. Te gebruiken voor elke soort lichaamsbehandeling of bij eerste blootstelling aan ultraviolette of zonnestralen.

LIPOREDUCING ANTICELLULITE CREAM
REMMEND OP DE VETOMZETTING

Lichaamsmilk. Anti-cellulitis met remmende werking op de vetomzetting. Vermindert de opeenhoping van vetten en de adipositen. Bevat actieve werkstoffen ten behoeve van vaatversterking en tegen huidaandoeningen.

FIRMING REMODELLING CREAM
REMODELLEREERT EN VERSTERKT

Verstevigende lichaamsmilk voor het lichaam. Herstelt de tonus en elasticiteit van de huid, terwijl de spanning van de huid verbetert. Beschermt, ontgift en voedt op cellulair niveau. Helpt de huid te verjongen en de weefsels te revitaliseren.

MASSAGE OIL
MET ROZEMARIJN EN CITROEN

Olie voor lichaamsmassage op basis van essentiële rozemarijn olie en essentiële citroenolie. Deze phyto-olie met aromatische werkingen werkt hydraterend, tonifiërend, ontspannend en desinfecterend. Deze speciale textuur is geschikt voor elke massage techniek.