Selecteer een pagina

IN ONE’S POCKET

LAAT JE NIET MISLEIDEN DOOR HUN GROOTTE

Onmisbare producten die weinig ruimte innemen, veel oplossen met direct resultaat. Om het leven van vandaag makkelijker te maken en in haar behoeftes te voorzien en direct zorg te kunnen geven… het snelle antwoord op elk moment en elke situatie. “Eerste Hulp” altijd bij de hand.

KISS ME A LOT
LIP BALSEM VOLUME

Vanaf de eerste applicatie zachtere, meer gedefinieerde, verfijnde en vollere lippen. Voedende en verstevigende textuur met ingrediënten die het volume vergroten. Geniet weer van een stralende lach.

COME TO THE POINT
GEZICHTSGEL TEGEN ONZUIVERHEDEN

Plaatselijk toegepast, laat het puistjes sneller drogen en gaat het infectie tegen. Antibacteriële eigenschappen. Bevat ingrediënten die de talgproductie normaliseren. Kalmeert roodheden. Effectieve oplossing tegen storende vlekjes.

TO THE RESCUE!
VERSTEVIGENDE GEZICHTSGEL

Met een direct verhelderend effect. Laat je er op elk moment goed uitzien, door de directe werking voor een perfecte uitstraling. Een betoverend effect.

DRESS IN SILK
COMFORTABELE GEZICHTSCRÈME

Voor een fluweelzachte uitstraling. Reconstrueert de barrièrefunctie van de huid door een beschermende filmlaag, die het trans epidermale vochtverlies tegengaat. Voedend en verzachtend, tegen discomfort. Ideaal voor een egale make-up die lang goed moet blijven.

SWEET DREAMS
REGENEREREND GEZICHTSMASKER

Herstelt in één nacht de huid en brengt het comfort terug bij een vermoeide en futloze huid. Mousse textuur die revitaliseert, regenereert, hydrateert en voedt. Verbetert het huidoppervlak door versteviging en versterking. Laat de tekenen van vermoeidheid verdwijnen.

CLEAN AND CLEAR
REINIGENDE GEZICHTSMOUSSE

Voor het verwijderen van make up en andere residuen. Zorgt voor een schone en frisse huid. Voor alle huidtypes geschikt.