Selecteer een pagina

EEN GEAVANCEERD, NON-INVASIEF, TRANSDERMAAL SYSTEEM

ACTIEVE INGREDIËNTEN OP DE BESTE WIJZE OVERGEBRACHT

Het MESOLAB is een zeer effectieve manier om actieve ingrediënten in de huid hun werking de laten doen. Dankzij de nieuwste ontwikkelingen in de biomedische technologie is dit effectieve alternatief om transdermale elektroporatie tot stand te laten komen ontwikkeld. Een zeer effectieve manier om actieve ingrediënten in de huid hun werking de laten doen waarbij ze niet geïnjecteerd worden. Het MESOLAB SYSTEEM werkt door middel van elektroporatie-technologie. Een transcutane toepassing die een ongekend resultaat geeft aan professionele schoonheidsbehandelingen op een volledig pijnloze manier en in synergie met biofotonische therapie.

TRANSDERMISCHE ELEKTROPORATIE

MyCODE_MESOLAB is een geavanceerd, non-invasief, transdermaal introductiesysteem voor actieve ingrediënten die elektroportatie met fototherapie combineert. Elektroportatie bestaat uit het toepassen van elektrische pulsen met hoge voltages. Deze zorgen voor een tijdelijke opening in de poriën van de twee-lagige lipidelaag van het celmembraan en in de kanalen tussen de intercellulaire ruimtes. Vergemakkelijkt de penetratie van de actieve ingrediënten. Fototherapie gebruikt licht gepulseerde stimuli samen met de juiste golflengte om zich aan te kunnen passen aan elk huidtype.

BIOPHOTONISCHE FOTOSTIMULATIE

Fototherapie met een golflengte van 633 nm is het meest effectief gebleken voor het stimuleren van de huidcellen en het activeren van de grote hoeveelheid aan processen die nodig zijn voor de herstructurering van de huidmatrix, waarbij de cellen worden gereactiveerd en (de) het metabolisme van de fibroblasten wordt versneld. Het zorgt ook voor vasodilatatie en reactiveert de microcirculatie. Daardoor verbetert deze elektroportatie de absorptie en de diffusie van de actieve ingrediënten, wat uiteindelijk resulteert in een zeer effectieve behandeling. Deze behandeling zorgt voor synergie, waarbij de effecten van elektroportatie en fototherapie elkaar versterken met uitstekende resultaten. 

De applicator voor Acne genereert fototherapie met 420 nm, een golflengte die porphyrines heeft zoals de chromoforen gegenereerd door de P. acnes (Propioniumbacterium acnes), die de energie absorbeert en zuurstofradicalen produceert. Hierbij zorgt dit voor de vernietiging van de bacteriën. Het kan gecombineerd worden met lichttherapie op 633 nm vanwege het anti-inflammatoire effect.