Selecteer een pagina

UNIEKE EN GEPERSONALISEERDE CODE VOOR ELK TYPE HUID

ELKE BEHANDELING IS UNIEK EN AANGEPAST AAN DE BEHOEFTEN VAN DE HUID
MyCODE is een nieuw en revolutionair concept, gecreëerd door s+ | summecosmetics om specifiek de belangrijkste tekenen van huidveroudering op het gezicht, de nek en het decolleté te voorkomen en te corrigeren, aangepast voor alle huidtypes. De behandeling met een gepersonaliseerde anti-age code is uniek en werkt sterk op de behoeften van de huid en brengt deze terug naar optimale condities.
MyCODE is een nieuw en revolutionair concept, gecreëerd door s+ | summecosmetics om specifiek de belangrijkste tekenen van huidveroudering op het gezicht, de nek en het decolleté te voorkomen en te corrigeren, aangepast voor alle huidtypes. De behandeling met een gepersonaliseerde anti-age code is uniek en werkt sterk op de behoeften van de huid en brengt deze terug naar optimale condities.

MyCODE
PROFESSIONAL FACE LAB

Zes codes, zes serums, elk met een hoog gehalte aan actieve en effectieve werkstoffen. Deze serums reageren direct op diverse tekenen van het verouderingsproces en verbeteren de algehele conditie van de huid. Ieder serum heeft een andere werking op elk type cel van de huid.
Combineer de codes naar gelang de behoeftes van de huid. Uit de zes codes kunnen tot drie specifieke serums worden gemengd, waardoor honderden verschillende combinaties kunnen worden samengesteld. Zo wordt voor elke klant een authentieke, op maat gemaakte behandeling gecreëerd, zowel in manuele behandelingen als ook met elektro-esthetische apparatuur.

LABORATORIUM MyCODE

01 OXYGEN CODE

Gezichtsconcentraat met Oxylastyl en Vitamine C. Illumineert de huid die symptomen van asphyxia vertoont. De helderheid, energie en vitaliteit van de jeugdige huid worden hersteld.

02 DNA DEFENSE CODE

Gezichtsconcentraat met Soja Active Peptides en Organic Silicon. Herstelt en beschermt de huid tegen de schade die wordt veroorzaakt door de werking van vrije radicalen.

03 NUTRITION CODE

Gezichtsconcentraat met Kaviaar Extract en Tiaré Flower. Versterkt het barrière effect van de huid door een sterk vochtherstellende bescherming. Geeft direct voeding aan de huid.

04 BRIGHTENING CODE

Gezichtsserum met Chromabright en Berendruif-bladextract. Dit serum egaliseert de huid en vermindert de intensiteit van pigmentvlekken.

05 DENSITY CODE

Gezichtsconcentraat met Hyaluronan en Guggal Extract. Vult rimpels op en verheldert de huid, verhoogt extracellulaire matrixelementen.

06 LIFTING CODE

Gezichtsconcentraat met DMAE en Argireline. Egaliseert de huid door zijn werking op expressie rimpels.

MyCODE PROFESSIONAL LAB

De behandeling wordt met drie codes (serums) uit het Lab uitgevoerd. Deze drie worden gekozen naar behoefte van de huid van de klant op dat moment. De behandeling wordt versterkt door voortzetting met het MyCODE Specific Serum voor thuisgebruik.

HYDRONUTRITON MASK

Hydraterend en voedend gezichtsmasker voor de droge en gedehydrateerde huid. Zachte emulsie voor sterk vochtherstel, voedt, repareert, verzacht en beschermt.

TRIPHASE SCRUB

Diepe reiniging, die daarbij voedt en egaliseert door licht te scrubben. De parelpoeder stimuleert de synthese van nieuwe keratinocyten, zorgt voor regeneratie en versterkt het herstel van cellulaire vernieuwing.

ENZIMATIC SCRUB

Actieve enzymatische poeder met keratolytische werking en actieve ingrediënten onttrokken aan fruit (papaya en ananas). Helpt het stratum corneum te vernieuwen, verfrist, stimuleert de zuurstofvoorziening, verzacht en verstevigt de huid.

BIOCELLULOSE MASK

Vervaardigd met hypermoderne 3D-technologie. In staat om 200 keer het eigen gewicht aan actieve werkstoffen vast te houden. Verzacht, hydrateert en verjongt de huid.
COMPLETE ANTI AGE BEHANDELING
Anti-aging gezichtsbehandeling die de symptomen van veroudering tegengaat. De combinatie van de meest moderne,
actieve ingrediënten vertraagt het verouderingsproces en stimuleert de celregeneratie van de huid. De verstevigende werking wordt zichtbaar door de minimalisatie van de rimpeldiepte en het tegengaan van verslapping van de huid. Gebruik in de ochtend en/of avond en breng aan op een schoon en make-upvrij gezicht en hals. Personaliseer je behandeling door eerst een paar druppels van het MyCODE SPECIFIC SERUM aan te brengen.

ABSOLUTE CREAM LIGHT TEXTURE

Haar niet vette textuur zorgt voor een optimale hydratatie van de huid terwijl deze niet gaat glanzen. In de ochtend en/of avond opbrengen op een gedemaquilleerd gezicht, hals en decolleté. Completeer en personaliseer de behandeling door vooraf enkele druppels MyCODE SPECIFIC SERUM op de huid te verdelen.

ABSOLUTE CREAM RICH TEXTURE

De rijke textuur hydrateert en voedt de huid intens, zodat de sensatie van comfort optimaal is zonder dat deze vet aanvoelt. In de ochtend en/of avond opbrengen op een gedemaquilleerd gezicht, hals en decolleté. Completeer en personaliseer de behandeling door vooraf enkele druppels MyCODE_SPECIFIC SERUM op de huid te verdelen.
MyCODE
SPECIFIC SERUM
Gezichtsserum speciaal ontworpen om specifieke effecten die huidveroudering in het gezicht, bij de nek en de halslijn veroorzaken te voorkomen en te corrigeren. De specialist maakt de persoonlijke CODE in functie van de behoeftes van de huid kiezend uit dezelfde 6 codes als die in het MyCODE PROFESSIONAL LAB.