Selecteer een pagina

PERFORMME

ARCHITECTUUR VOOR PERFECTE VORMEN

INTENSIEVE LIJN VOOR HET LICHAAM VOOR SPECIFIEKE ZONES

De meest innovatieve, cosmetische lijn voor lichaamsbehandelingen van summecosmetics is PERFORMME, producten met intensieve werking op specifieke zones. De unieke samenstelling is een
combinatie van de meest effectieve, technologisch actieve principes van de laatste generatie, naast een meesterlijke fytocosmetische synergie van essentiële plantaardige oliën en plantenextracten. Gegarandeerd resultaat, bewezen effectief door klinische tests.

BODY DESIGNER
VET REDUCERENDE LICHAAMSMILK

Bodymilk met sterk reducerende ingrediënten die bijdragen aan de afname van opgehoopte lipiden in vetweefsel, vooral in gelokaliseerde gebieden.

PUSH UP CREATOR
REMODELLERENDE BODYCREME

Lichaamscrème die de stevigheid herstelt en de structuurvormende weefsels van de te behandelen gebieden versterkt, waardoor een cosmetisch effect tegen de zwaartekracht wordt gecreëerd.

VOLUME UP MAKER
VERSTEVIGENDE BORST CREME

Lichaamscrème voor de borsten die het volume vergroot, de contouren verstevigt en verstrakt waarbij een cosmetisch opvullend effect wordt bereikt.

COMFORT ADDICTION
HYDRATATIE EN INTENSIEVE VOEDING

Bodymilk met milde en zijdezachte textuur, met zeer snelle opname, hydrateert en voedt sterk waarbij het evenwicht in de hydrolipide laag hersteld wordt