Selecteer een pagina

DE OPLOSSING VOOR MOOIE CONTOUREN IN HET GEZICHT EN OP HET LICHAAM.

DE RADIOFREQUENTIE ZORGT VOOR VERHOGING VAN DE TEMPERATUUR (HYPERTHERMISCH). 

CONVERSIE VAN ELEKTRISCHE ENERGIE IN INTERNE WARMTE DOOR HOOGFREQUENTE WISSELSTROOM

Een alternerende interval veroorzaakt de overgang van positief naar negatief in het elektrische veld waardoor een roterende beweging van de moleculen ontstaat die de afgifte van warmte en een toename van het celmetabolisme veroorzaakt. De hitte wordt gegenereerd in het weefsel en bereikt de diepe lagen van de dermis zonder de epidermis te beschadigen.

Het resultaat van de toepassing van radiofrequentie is de stimulatie van de activiteit van de fibroblasten om de productie van collageen- en elastinevezels te verhogen. Deze induceren de productie van eiwitten uit de thermische schok HSP 47, noodzakelijk voor de juiste structurering van het nieuwe collageen in de vorm van een drievoudige helix. Op deze manier kunnen we de slapheid van de verschillende delen van het lichaam bestrijden en de tekenen van veroudering op het gezicht verlichten, waardoor rimpels worden geminimaliseerd.

LANGDURIGE RESULTATEN

De behandeling bestaat uit verschillende sessies, normaal gesproken 6 à 8 behandelingen met een interval van 7 tot 15 dagen tussen de sessies en met zichtbare resultaten sinds de eerste sessie. De effecten duren ongeveer 9 tot 12 maanden. Het is aan te raden als de behandeling is voltooid om elke 3-6 maanden een onderhoudscyclus uit te voeren om de resultaten te behouden.

Elke sessie duurt circa 20 minuten voor een gezichtsbehandeling en 35 minuten voor een lichaamsbehandeling.

Gedurende de eerste fase wordt het te behandelen gebied voorverwarmd door met het handstuk op een laag vermogen te werken, waarna met een groter vermogen wordt voortgezet totdat er een aangenaam gevoel van warmte wordt verkregen in het te behandelen gebied.
Optioneel kan een derde fase uitgevoerd worden op specifieke gebieden. De cliënt merkt een goed verdraagzame, interne warmte die een lichte roodheid van de huid kan veroorzaken. Het gevoel van warmte verdwijnt snel.

Vanaf de eerste sessie zal de patiënt een toename van de spanning in het weefsel waarnemen (lifting effect) veroorzaakt door de samentrekking van het collageen. Vanaf de 2e tot en met 3e sessie zijn de resultaten nog opvallender met een geleidelijke verbetering tot de derde maand van de laatste behandeling wanneer het lichaam de nieuwe collageen- en elastinevezels heeft geproduceerd en geherstructureerd.